Skip to main content

Ansök om en kostnadsfri Sales & Marketing Review

Bygg förtroende, få fler kvalificerade leads och öka din försäljning

Ansök om en kostnadsfri Sales & Marketing Review
Sales & marketing review

Detta innehåller vår kostnadsfria Sales & Marketing Review

Ger ditt budskap tydlighet för din målgrupp? Få uppriktig feedback om hur ditt innehåll landar (eller inte landar) hos dina användare.

Ser dina besökare en tydlig väg till konvertering? Få feedback på vad som ser ut att vara din mest värdefulla nästa steg inkl. call-to-actions, formulär och användarflöden.

Är din webbplats enkelt att använda? Om inte kan det orsaka förvirring och frustration. Få reda på vad du kan göra för att förenkla för dina besökare att utbilda sig själva och fatta kloka affärsbeslut.

Jobbar ditt säljteam aktivt för att möta potentiella köpare redan på webbplatsen? Få konstruktiv kritik kring hur dina säljare bättre kan driva affärer direkt från din webbplats med hjälp av bl.a. videor och interaktiva verktyg.

Genom att analysera hur du kan implementera de strategier och principer vi på Grown lär ut till våra kunder, kommer du att få skräddarsydda, värdefulla, konkreta råd och tips för vad du kan göra här och nu för att öka trafiken, konvertera fler (och bättre) leads och generera mer försäljning och intäkter från din webbplats.

Ansök om en kostnadsfri Sales & Marketing Review

Varför behöver du en Sales and Marketing Review?

Troligtvis har du investerat mycket tid och pengar i ditt företags webbplats, ert innehåll och hur ni driver och genererar leads. Men trots det, finns det troligtvis saker du kan göra för att bättre möta dina digitala köpare. I den här analysen tar vi reda på vad.

När vi granskar din digitala närvaro ser vi på den utifrån dina köparens perspektiv och ger dig konstruktiva råd för hur du kan minska friktionen i köpresan och få affären att flytta sig framåt.

Analysen är också ett sätt för oss att lära känna varandra. Att diskutera er digitala marknads- och säljstrategi utifrån ett affärsperspektiv för att se om vi kan hjälpa er driva mer försäljning från er marknadsföring.

Analysen är helt kostnadsfri. Efter analysen kan du själv välja om du vill implementera de förändringar du fått på egen hand eller eller om du vill ha stöd och coaching av oss i det förändringsarbetet.

 

Ansök om en kostnadsfri Sales & Marketing Review

Ett urval av våra kunder

Atlas Copco
Semcon
TietoEvry
Stratsys
Beans in Cup
MTRX
Hydac
Svenskt Tenn
Roxtec
Microsoft
Ericsson
Sandvik
Antrop

Bjurfors
Assa Abloy
Smartoptics
Meta Bytes
CFI Group
Ramen Valves
Klinger
Universal Music
Aller Förlag
Polar Music International
Advenica
SoftwareONE
Implema

Hur fungerar en Sales & Marketing Review?

Det första som kommer hända efter att du anmält dig är att du kommer få svara på ett par frågor för att få en bättre bild kring vad du vill åstadkomma.

Om vi tror att vi skulle vara en bra framtida partner för dig, gör vi sedan din analys.

Du väljer själv om du vill få analysen skickad till dig som en förinspelad video eller om du vill ha en presenterad i ett möte där du kan ställa frågor och bolla idéerna vi kommer upp med.

 

Om vi inte anser att ditt företag är redo att investera i Growns digitala strategier ännu, kommer vi att meddela dig och ge dig några nästa steg för dig att agera på.

Om du är nöjd med analysen och genomgången men ändå väljer att inte anlita Grown, vore vi glada om du vill ge oss feedback via en företagsrecension.

Ansök om en kostnadsfri Sales & Marketing Review

Vanliga frågor och svar

Är jag berättigad till en gratis Sales & Marketing Review?

Du kvalificerar för en kostnadsfri analys om:

  • Ditt företag har en stark affärsmodell som är redo att växa
  • Du är redo att investera i din digitala marknadsföring och försäljning
  • Är ett B2B-företag som har en omsättning om minst 25 mkr

På grund av mängden förfrågningar vi får om kostnadsfria analyser kan vi inte leverera genomgången till B2C-företag eller företag som inte uppfyller ovanstående kriterier.

Om din webbplats ännu inte är kvalificerad för en gratis analys rekommenderar vi dig att ta del av vår omfattande kunskapsbank där du hittar gratis guider, artiklar, mallar och videor.

Måste jag använda Growns tjänster?

Nej! Du är absolut inte skyldig att använda någon av våra tjänster. Vår analys är helt kostnadsfri. Vi ser det som en möjlighet att lära känna dig och ditt företag bättre och se om vi kan vara en bra fit för varandra. Är vi inte det kommer vi vara ärliga att säga det.

Värt att veta är att vi på Grown inte är en traditionell byrå. I analysen ger vi dig värdefulla råd för vad du kan göra för att göra din webbplats till ditt företags bästa säljare. Gillar du våra förslag hjälper vi dig sedan att med råd, stöd och coaching vägleda dig till de önskade förändringarna. Du behöver inte byta webbyrå. Du behöver troligtvis inte bygga en ny webbplats. Våra råd handlar om mindset, innehåll, budskap, smarta knep och att optimera det du redan har.

Hur länge måste jag vänta på min analys?

Hur länge du behöver vänta har att göra med hur många liknande förfrågningar vi har för närvarande. Räkna med att det tar minst tre dagar efter att du gjort din förfrågan.

Vad tittar ni på i era genomgångar?

När vi analyserar din sälj-och marknadsstrategi utifrån dina köpares ögon. Vi letar efter friktion i köpresan, problem att komma vidare eller återvändsgränder som kan hindra dina potentiella kunder att få svaren de söker efter. Bland annat går vi igenom

  • Hur ditt budskap upplevs och ser ut
  • Navigation och struktur
  • Hur utbildande och hjälpande din webbplats är
  • Call-to-actions och formulär
  • Synligheten i sökmotorer
  • Möjligheter till ökad konvertering
  • m.m.