Skip to main content

Digital strategi och vägledning för sälj och marknad

Grown hjälper ditt företag att växa genom att optimera er sälj- och marknadsföringsstrategi.  Vi ger er strategierna och kompetensen ni behöver för att driva maximal försäljning från inbound marketing – utan att vara beroende av externa byråer.

Få tillgång till löpande strategisk rådgivning och bollplank
Fokusera på hållbara metoder med fokus på tillväxt
Förbättra kvaliteten på dina leads och korta säljcyklerna

Hur fungerar strategisk vägledning från Grown?

I ett tätt samarbete, oftast varje eller varannan vecka, träffar ni er strateg och coach. Tillsammans går vi igenom de mest prioriterade områdena dina sälj- och marknadsteam behöver fokusera på för att öka trafiken, generera fler och bättre leads och stänga affärer snabbare.

Vi kombinerar utbildning, strategi och coaching i en mix som gör att du alltid har nya insikter att ta med dig i ditt fortsatta arbete.

Våra strategitjänster finns både som projekt och löpande samarbeten.

Så här hjälper vi dig med...

Få resultaten du längtat efter

Många som arbetat med inbound marketing under en tid ser inte de resultat de förväntar sig. Problemet är oftast inte inbound i sig, utan själva genomförandet.

Grown ger dig strategin och kompetensen dina sälj- och marknadsteam behöver för att få mer synlighet och trafik, bättre leads och kortare säljcykler. 

Som första svenska byrå coachar vi dig att implementera They Ask, You Answer – ett av världens mest framgångsrika ramverk för inbound marketing. Se resultat inom veckor – inte månader.

 • Ha regelbunda coaching- och utbildningssessioner för sälj och marknad
 • Använd innehåll för att bli den mest betrodda rösten i din bransch
 • Lär dig hur du använder text, video och marketing automation för att möta kunderna längs hela köpresan
 • Få ut mer av din budget och minska beroendet av externa byråer

Rikta dina sälj- och marknadsinsatser mot dina idealkunder

Account Based Marketing (ABM) är idag en central del i flera marknadsstrategier för B2B och går utmärkt att kombinera med både Inbound Marketing och Demand Generation.

Vi ger dig arbetssätten du behöver för att lära känna dina kunder, strategierna för att ta fram det innehåll som krävs och metoderna för att nå dina idealkunder och leda dem hela vägen till affär.

 • Identifiera och kartlägg idealkunder och buyer personas
 • Välj ämnen som intresserar exakt din målgrupp
 • Skapa innehåll som attraherar och konverterar leads
 • Distribuerar målinriktat innehåll i kanaler som LinkedIn
 • Möt dina köpare digitalt och stäng affärer fortare

Vänta inte på efterfrågan – skapa den istället

Allt fler företag inser värdet i att skifta fokus från en marknadsföring som bara ska generera leads till utbildande och varumärkesbyggande insatser som skapar efterfrågan på riktigt. Men hur gör man?

Vi ger dig strategierna och verktygen som behövs för att lyckas både med att fånga befintlig efterfrågan och att skapa ny.

 • Identifiera vilka aktiviter som driver försäljning och vilka som inte gör det
 • Lär känna dina idealkunder och skapa innehåll som bygger efterfrågan
 • Flytta fokus från leads som inte vill köpa till affärsmöjligheter som är enkla att stänga
 • Lämna konkurrensen bakom dig och ta täten i din bransch

Grown anlitas av ledande företag

SÅ KOMMER DU IGÅNG

Boka kostnadsfri rådgivning

1. Tala med en rådgivare

Efter att ha gått genom dina mål och utvärderat dina nuvarande sälj- och marknadsaktiviteter ger ci dig ett skräddarsytt program som både innehåller strategi och vägledning hur du går vidare.

2. Träffa din strateg & coach

Din strateg kommer gå igenom planen med dig och berätta hur arbetet ser ut. Du får också hjälp att reda ut hur du ska prioritera internt för att kunna genomföra strategin i ditt företag.

3. Få resultaten du väntat på

Redan efter några veckor kommer du att börja se resultat på din försäljning. Genom vår strategiska vägledning kommer du enklare kunna prioritera rätt och se resultat snabbare.

Är Grown rätt för mitt företag?

Growns strategiska tjänster är särskilt utformade för B2B-företag som vill ta kontroll över den den egna sälj- och marknadsstrategin.

Ni vill investera långsiktigt i den egna organisationen framför att bli beroende av externa konsulter som inte är en del av företagets kultur.

Ni vill jobba efter hållbara sälj- och marknadsstrategier baserade på hur dagens köpare tar beslut

Ni värdesätter att arbeta tätt tillsammans med erfarna strateger som kan vägleda och hjälpa till att undvika vanliga misstag vid en digital satsning

Ni ser ett värde i att låta sälj och marknad jobba tätare tillsammans med hållbara metoder och enkla processer

Inte redo att prata med en rådgivare?

Gör vårt kostnadsfria test och få konkreta förslag på vad du kan göra för att förbättra din digitala sälj- och marknadsstrategi redan idag.

 

Lär dig mer om Growns tjänster

Varför välja Grown?

Grown är en av Sveriges mest erfarna B2B-byråer och har hjälpt många av landets ledande företag att ta sin marknadsföring till helt nya nivåer.

Eftersom vi redan från start varit rådgivare och strategisk partner har vi sett vad som fungerar och vad man som företag ska undvika för att få de resultat man önskar med inbound marketing, account based marketing och demand generation.

En stor del av vår vägledning handlar om att hjälpa våra kunder att undvika de misstag vi sett andra göra och att fokusera på de strategier och metoder som verkligen gör skillnad.

Hur ofta får vi träffa vår strateg?

Våra upplägg har olika mötesfrekvenser. Det vanligaste upplägget är att vi träffas varje eller varannan vecka. Däremellan kan det också bli aktuellt med kortare samtal kring specifik utmaningar. Vid löpande eller längre upplägg inleder vi också varje kvartal med ett längre planeringsmöte där vi går genom vad som behöver prioriteras den närmsta tiden.

Vi är här för att hjälpa er lyckas. Märker vi att ni halkar efter eller att något inte går rätt till kommer vi se till att ni snabbt kommer på banan igen. Det innebär i praktiken att vi lägger ner de resurser som krävs för att får er i mål.

Vad kostar det att boka rådgivning?

Rådgivningen är helt kostnadsfri och utan förpliktelser. Det är viktigt att både ni och vi på Grown har samma bild både för vad som ska uppnås och hur det ska gå till innan vi inleder ett samarbete. Vi finns här för att du ska lyckas att förbättra dina resultat. Tror vi inte att vi kan hjälpa dig med det kommer vi att säga det.

Hur vet jag att era metoder fungerar?

Till skillnad från andra inboundbyråer anser vi på Grown att man som B2B-företag idag bör äga den egna marknads- och säljstrategin och att byrån ni anlitar ska stötta den processen.

När andra mäter trafik och leads går vi steget längre och ser vår affärsnytta i form av er framtida tillväxt, nya kontor som öppnats eller personal som rekryterats – det är tillväxt på riktigt.

Dessutom vilar vår strategiska rådgivning på ett affärsramverk som redan hjälpt tusentals företag världen över att se de resultat de längtat efter.

Är Growns tjänster lämpade för vilken storlek på företag som helst?

Grown har tjänster för alla typer av företag. Våra strategiska löpande tjänster är bäst lämpade för medelstora till större bolag, eller mindre företag i stark tillväxt. Om inte våra löpande strategiska tjänster är det ni letar efter kan ni ändå få ut mycket av våra föreläsningar, workshops och analyser.

Boka ett onlinemöte med oss så hjälper vi er vidare.

Hur skiljer sig er inbound marketing från andra?

Grown är partner med Impact, en av världens mest framgångsrika inboundbyråer. Det innebär att vi också har tillgång till de strategier och ramverk som de mest framgångsrika företaget använder för sin sälj- och marknadsstrategi. Till exempel spenderar vi minst lika mycket tid med ditt säljteam som ditt marknadsteam – något som de flesta inboundbyråer inte gör.

Likaså hjälper vi dig att få buy-in på ledningsnivå och följer med dig hela vägen på din tillväxtresa – utan att du behöver köpa operativa tjänster från oss.