Företagskurser & workshops

Våra företagskurser har tagits fram för att hjälpa företag och team att snabbt skapa sig insikter och kunskaper om ett område, samtidigt som de själva kommer igång. Vi paketerar det utifrån just era specifika behov och ger er konkreta uppgifter som tar er framåt på ett effektivt sätt. Har ni behov av en kurs för ett Inbound Marketing Område som inte finns med här så kan vi troligtvis ta fram ett unikt utbildnings- eller workshopformat åt er.

EN AV TOP #10 BYRÅER I SVERIGE ENLIGT VÄRLDSLEDANDE HUBSPOT, 2020

KPI:er, mål och ROI för B2B

Att jobba resultatdrivet är lättare sagt än gjort. I den är workshopen tar vi tillsammans fram relevanta KPIer för att hjälpa er att jobba mål- och resultatdrivet. Efter workshop har du en uppsättning relevanta mål att jobba efter och vet vad du behöver fokusera på för att nå, och överträffa era mål.

Skapa personas och lär känna dina köpare

En workshop där vi hjälper er att komma till djup insikt om vilka era köpare är, vad som driver dem och hur ni på bästa sät kan hjälpa dem. Efter workshopen har ni definirerat era personas och har nya insikter kring innehåll som attraherar dem och bygger förtroende.

HubSpot Onboarding

Vi hjälper företaget att effektivt komma igång med HubSpot för att effektivisera sälj och marknadsföringsinsatser. Allt från specifika träningar för säljteamet i hur de smartast arbetar med HubSpot som säljverktyg, till hur du skapar workflows som autuomatiserar era leadsprocesser och ger er bättre konverteringar.

Skapa den perfekta webbplatsen för Inbound

På den här workshopen går vi tillsammans igenom er befintliga webbplats och tar fram prioriterade förbättringsområden för att skapa en smart och effektiv Inbound marketing webbplats som ger er ökad trafik och högre konverteringar.

Bättre samarbete mellan sälj och marknad

Den här workshopen går ut på att ge säljteamet och marknadsteamet en gemensam syn på Inbound marketing, och att sätta upp tydliga gemensamma mål och en effektiv process för att driva sälj och marknadsföringsinitivativ tillsammans.

Sales enablement Workshop

Vilket innehåll behöver säljarna för att på bästa sätt hjälpa era köpare? Det går vi till botten med i den här workshopen som ska resultera i en tydlig plan för det säljstödjande material som ska tas fram och det innehåll som underlättar både säljprocessen och era köpares beslutsprocesser.

Några av våra kunder

HA DU FRÅGOR OM VÅRA KURSER? 

Hitta en kurs som passar dig

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att hjälpa dig vidare.