Öppna kurser & utbildningar

För alla områden inom Inbound marketing har vi specialistkunskaper som vi vet är till hjälp för många som vill utveckla sina färdigheter i digitala sälj och marknadsföringsstrategier. Därför har vi paketerat ett antal specifika kurser som du kan ta del av – själv eller i grupp. Alla kurser är konkreta med tillhörande uppgifter för att hjälpa dig och ditt företag att utvecklas så effektivt som möjligt.

EN AV TOP #10 BYRÅER I SVERIGE ENLIGT VÄRLDSLEDANDE HUBSPOT, 2020

Skapa dina buyer personas och ta fram rätt innehåll

Vad är en buyer persona och hur kan man konkret använda insikterna kring en persona när man skapar innehåll? Här får du hjälp att komma till insikt om vad som driver dina köpare och hur du på bästa sätt kan skapa ett engagemang hos dem.

Anpassa din webbplats för dina köpare

Kursen för dig som skapar innehåll för en webbplats och vill lära dig om hur du omvandlar den till att bli en perfekt Inbound marketing plattform – som driver trafik och ökar dina konverteringar hos rätt målgrupp. Vi hjälper dig att hitta svar på vilket innehåll dina köpare söker efter på din webbplats.

SEO för B2B

Den här kursen lär dig grunderna i SEO så att du vet vad du ska fokusera på och vad du behöver kunna för att förbättra synligheten för din webbplats. Du får lära dig att göra en bedömning av dina största förbättringspotentialer och lägga en strategi för ditt SEO-arbete framåt.

Sociala medier – skapa närvaro och få räckvidd

Det här är kursen för dig som kan grunderna i att använda Facebook och LinkedIn men som vill hitta metoder och knep för att få en starkare närvaro på plattformarna och öka din räckvidd. Du får också tips på hur du bygger varumärke och boostar engagemang.

Så skapar du perfekta kundcase

Kundcase är en viktig del i att bygga förtroende för dina köpare. Här går vi igenom struktur och metoder för att du på ett effektivt sätt kan skapa perfekta kundcase, och samtidigt göra dem synliga för dina idealkunder.

Marketing Automation för B2B

Vårda och vägled dina prospekt och leads genom hela köpresan med hjälp av lead nurturing och marketing automation. Vi lär dig metoderna för att skapa engamang och verktygen för att identifiera din nästa affär.

Några av våra kunder

HA DU FRÅGOR OM VÅRA KURSER? 

Hitta en kurs som passar dig

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att hjälpa dig vidare.