Strategiprogram

Våra insikter och erfarenheter efter många års samarbete med B2B företag inom IT, medtech och tillverkning har gett oss möjlighet att hjälpa andra stora bolag att transformera sin digitala affär. Vi vet vad som krävs och vilka digitala strategier som fungerar. Det är just de här strategierna vi lär dig i våra strategiprogram. Det hjälper dig att snabbt komma igång, undvika dyra misstag och kunna fokusera på tillväxt utan att bli beroende av externa byråer.

EN AV TOP #10 BYRÅER I SVERIGE ENLIGT VÄRLDSLEDANDE HUBSPOT, 2020

Inbound Marketing Program för B2B

Löpande strategisk rådgivning och coaching för tillväxt i kompetens och resultat.

Inboundprogrammet är särskilt framtaget för företag som förstått att Inbound är långt mycket mer än kampanjer och att generera leads som inte leder till affärer. Det är en filosofi med ett kundcentrerat synsätt som organisationen behöver förstå och leva efter. Ledning, sälj och marknad ska med ett gemensamt ansvar driva försäljningen med metoder och verktyg anpassade för dagens köpare. Som din partner ger vi dig strategisk rådgivning och coaching som optimerar synlighet och leads, ökar din försäljning och leder företaget till att bli den mest betrodda rösten i branschen.

SÅ FUNKAR INBOUNDPROGRAMMET

Intensivprogram – Tillväxt & Acceleration

Accelerera dina resultat med nya digitala sälj- och marknadsföringsstrategier.

För dig som inte är redo att starta Inbound marketing programmet, men som vill få en snabb omställning i dina digitala sälj- och marknadsföringsstrategier. Vi hjälper dig med en nulägesanalys för att identifiera vilka era mest kritiska affärsinsatser är och skapa en plan med prioriterade insatser. Därefter stöttar vi dig i genomförande och rådgivning för att ge dig en snabbstart mot ökat antal affärsleads och ökade intäkter.

Några av våra kunder

HA DU FRÅGOR OM VÅRA STRATEGIPROGRAM? 

Hitta ett program som passar dig

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att hjälpa dig vidare.