Skip to main content

They Ask, You Answer Mastery på svenska

Även om filosofin bakom They Ask, You Answer är enkel kommer implementationen med sina utmaningar.

På Grown vet vi exakt vad som fungerar och inte.

Vi känner till mönstren och beteendena hos de företag som nått störst framgång med They Ask, You Answer och står redo att coacha och vägleda ditt team till fantastisk affärstillväxt samtidigt som vi hjälper dig att undvika vanliga misstag.

Tillsammans tar vi fram den perfekta strategin för ditt företag. Vi bygger och tränar dina team att agera som en intern byrå så att ni kan skapa innehåll i världsklass (text, ljud och video) som genererar enorma resultat.

Vi hjälper er också att eliminera silotänket som håller så många företag tillbaka och ser till att din ledning, ditt marknadsteam och säljteam arbetar effektivt tillsammans mot gemensamma mål.

Vårt löfte till dig

Förstärkt varumärkeskännedom och förtroende på marknaden

När du lärt dig färdigheterna för att öppet och ärligt ta itu med dina kunders frågor och problem kommer du att kunna positionera ditt företag som den mest pålitliga och auktoritära källan i din bransch och därmed få uppleva ökad uppmärksamhet och fler leads.

Fler kvalificerade leads

Dina leads kommer till dig mer informerade och utbildade än någonsin eftersom du försett dem med innehåll som svarar på deras frågor och funderingar – innan de ens talar med en säljare.

Affärer som vinns snabbare

Ditt säljteam kommer frigöra tid och ha mer effektiva säljsamtal där de kan fokusera på kundens behov och utmaningar. Även dina befintliga kunder kommer blir mer nöjda, glada och villiga att bli ambassörer för ditt varumärke.

Högre ROI

Eftersom ditt beroende från externa byråer upphör kommer du får ut mer av varje spenderad. Du kan nu se varje investerad krona i marknadsföring som en investering i ditt team och företag – inte en byrå.

Vad ingår i coachingen?

Accelererad implementation

Med Masteryprogrammet kommer du att vara utrustad med vägledning och resurser för att realisera alla fördelar och löften med They Ask, You Answer så snabbt som möjligt. Growns coacher är certifierade och tränade av direkt av Marcus Sheridan och hans team och vet exakt vad som behövs för att snabbt komma framåt.

Coaching för din företagsledning

Seniora ledare i ditt företag kommer att få personlig coaching för att bemästra allt de behöver  för att etablera ett team och en kultur där They Ask, You Answer kan frodas. Den ökade förståelsen och motivationen kommer vara ovärderlig på  er fortsatta tillväxtresa.

Teamutveckling

Coachingen kommer hjälpa dig att sätta ihop, anställa, utvärdera och förbättra ditt teams presentation. Det är bara när dina sälj- och marknadsteam jobbar tillsammans som They Ask, You Answer verkligen fungerar.

Ansvar

They Ask, You Answer innebär ny kultur, nya processer, vanor och åtaganden och våra coacher kommer att hålla dig och ditt team ansvariga för för dem. Med regelbunden träning, feedback och diskussioner kommer vi att hålla dig på rätt spår och konsekvent röra dig mot dina mål.

Vilka områden omfattas?

Utbildning för innehållsmarknadsföring

Bygg upp din interna förståelse och kompetens för hur effektiv innehållsmarknadsföring ser ut och lär dig hur du använder The Big 5-metoden för att skapa innehåll som lockar potentiella kunder, stärker ditt säljteam och genererar intäkter.

Videoutbildning

Programmet täcker videostrategi för att hjälpa dina team att prioritera och producera marknadsförings- och säljvideor av hög kvalitet som engagerar din målgrupp och genererar intäkter.  Med rätt videor kommer du snart se enorma förbättringar i hela din säljprocess.

Säljträning

Coachingen ger ditt säljteam nya verktyg för att bättre bemöta dagens moderna köpare. Bl.a. kommer vi träna dig inom Assignment Selling, 1:1 video och ge dig best practice inom virtuell försäljning.

Programmet kommer att förvandla dina säljare till mästare i kommunikation, vilket resulterar i ökat förtroende och snabbare avslut på affärer.

HubSpot

Under programmet kommer vi också hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt från din HubSpot-portal och säkerställa att du både kan mäta, följa upp och optimera They Ask, You Answer genom den.

Är They Ask, You Answer Mastery rätt för mig?

Vårt Mastery-program är INTE för alla.

Varför?

Sanningen är att vissa företag inte gillar att bli vägledda eller att få feedback och coaching från andra. De kanske också anser att de redan vet allt som krävs för att lyckas i dagens digitala klimat.

Andra trivs i miljön där de möts av ärlighet, teamkänsla, transparens och någon som håller dem ansvariga för att göra rätt saker i rätt tid. De vill helt enkelt bli knuffade utanför sin egen bekvämlighetszon.

Om du känner att du inte är bekväm med coaching är detta program inget för dig. Och det är ok.

När det gäller speficika utmaningar kan vårt program passa dig om du står inför något av följande:

 • Du får inte tillräckligt med leads
 • Stänger inte affärer (eller tar det för lång tid)
 • Marknadsstrategin saknar tydlig riktning
 • Du vill använda AI men vet inte var du ska börja
 • Företaget har nått en platå av tillväxt
 • Du har svårt att behålla kunder
 • Spenderar på annonser men ser inte resultat
 • Svårt att hitta rätt budskap till din målgrupp
 • Säljteamet kämpar för att anpassa sig till dagens digitala köpare
 • Känns som du inte får ut allt du kan från HubSpot

På Grown låter vi dig direkt prata med en av våra certifierade coacher istället för en säljare. På så sätt kan du snabbt få en uppfattning om huruvida det är den här typen av person du vill arbeta med framåt.

Samtidigt ger det oss en bild för att se om du passar för They Ask, you Answer och att du är redo att göra vad som krävs för att nå resultaten.

Om båda partner är överens om att They Ask, You Answer känns rätt börjar din coach att arbeta med din företagsledning för att utvärdera det aktuella tillståndet i din organisation, upprätta coachingscheman och få in dig i de verktyg som behövs för att bli framgångsrik.

Beroende på dina specifika behov hjälper vi dig att anställa bygga upp en internt marknadsfunktion. När personerna finns på plats börjar individuella träningssessioner med fokus på innehåll, video, HubSpot och digital försäljning.

Vi håller löpande avstämningar med fokus på ansvar, prioriteringar och strategi.

Under samarbetet kommer vi att erbjuda virtuella eller fysiska workshopar som ger en boost till ditt team och är skräddarsydd för varje kunds specifika behov och utmaningar.

Dessa sessioner är mycket taktiska och hjälper ditt interna team att utveckla kärnkompetenser relaterade till alla aspekter av digital försäljning och markandsföring. Dina SME (Subject Matter Experts) kommer få ökad kunskap om hur viktigt det är att samarbeta med ditt marknadsteam och tilldeles studier på egen hand för att säkerställa ytterligare kompetensutveckling.

Dina kvartalsvisa planeringssessioner kommer att använda både scorecards och prioriteringar för att hjälpa dig att planera för att uppnå dina kommande mål. Du kommer också att brainstorma prioriteringar när du utvecilna din kvartalsplan.

Vi arbetar nära våra kunder för att utveckla en skräddarsydd engagemangsplan som möter dina unika situation, behov och budget.

Hur fungerar coaching från Grown?

Boka ett strategisamtal

Vi är inte en byrå i traditionell mening och därmed inte heller rätt för alla. Istället för att göra marknadsföringen åt dig ger vi dig strategierna, kompetensen och verktygen du behöver för att nå de resultat du vill se.

De företag som når bäst resultat med oss är:

 • B2B-företag som vill att sälj och marknad jobbar tillsammans för att driva intäkter
 • Företag som söker en långsiktig partner som kan vägleda dem till ordentliga resultat
 • Företag som vill investera i sina egna team framför att outsourca till externa byråer

Låter detta som du? Då kan vi vara rätt för varandra. Börja med att boka ett samtal för att se själv.

Magnus Brynestam
Grundare
LinkedIn | magnus@grown.se