Skip to main content

Fyll i det här formuläret för att få bättre resultat från din digitala marknadsföring och försäljning.

Magnus Brynestam Vd och senior digital strateg Grown
Magnus Brynestam, grundare och digital marknadscoach
Du bör boka det här samtalet om…

 

  • Du inte får resultaten du önskar från din digitala marknadsföring
  • Du är inte säker på att den strategi du har idag fungerar fullt ut
  • Ditt säljteam har svårt att stänga affärer från era leads
  • Du saknar en tydlig gemensam sälj- och marknadsstrategi

Vanliga frågor och svar om Grown

Vad exakt är det Grown gör?

Grown är ett strategi- och utbildningsföretag som hjälper växande företag att nå resultaten de vill se med inbound marketing, account based marketing och demand genereration, utan att vara beroende av externa byråer. Vi ger våra kunder de strategier och metoder de behöver själva skapa de resultat de vill se och hjälper dem att vinna på dagens digitala marknad utan att förlita sig på outsourcade lösningar. Grown är också HubSpot Solution Partner sedan 2014 och därmed en av de mest erfarna HubSpot-byråerna i Sverige.

Jobbar Grown med alla typer av bolag?

Vi jobbar mot alla typer av företag men har riktat in oss på B2B-företag. Det viktiga är att ni vill växa och äga er er egen framgång internt. Med Grown kommer lärande och utveckling först, vilket leder till resultaten du förtjänar.

Finns det företag som inte borde anlita Grown?

Grown är inte en traditionell marknadsföringsbyrå; vi är ett strategi- och utbildningsföretag för sälj och marknad. Vi coachar företag och deras sälj- och marknadsteam i hur man implementerar beprövade metoder som har lett tusentals företag till fantastisk tillväxt. Om du är ett företag som vill lägga ut din marknadsföring på entreprenad och letar efter en fullservicebyrå, är vi inte rätt match för dig.

Hur går Growns tjänster till?

Vanligtvis inleds våra samarbeten med en kostnadsfri genomgång av ditt företags nuläge och potential. Den innebär inga förpliktelser och du kan när som helst avbryta processen om du känner att vi inte är rätt för dig.

När vi båda är säkra på att vi är rätt för varandra har vi en kickoff och ett planeringsmöte där vi sätter prioriteringar för den närmsta tiden tillsammans. Därefter träffar dina sälj- och marknadsteam en digital coach från Grown varje eller varannan vecka. Dessa sessionerna är en mix av utbildning och vägledning och säkerställer att dina team hela tiden vet vad de ska fokusera på och hur ni ska göra för att nå resultaten ni vill se.