Skip to main content

Kunder & case

Vi på Grown var tidiga ute med inbound marketing i Sverige och har mer än ett decennium av erfarenheter, insikter och kunskap som idag är grunden till vår starka och strategiska erbjudande. Ta del av kundernas egna berättelser, insikter och framgångar och få tips om hur du kan ta hjälp av oss för att nå dina mål.

Ett urval av våra kunder

semcon
atlas copco
bjurfors

kundcase

Så fick Semcon 20x fler leads och bevisad försäljning via digitala kanaler.

”Utmaningen för en marknadsavdelning är att alltid vara resultatdriven. Att kunna visa på vad som ger vilken effekt. Grown har varit viktiga för oss i att hela tiden vara relevanta mot ledningsgruppen.”
Christian Borg, Digital Strateg, Semcon

LÄS HELA KUNDCASET

Fler exempel på kunduppdrag

Från inbound marketing och marketing automation till varumärkesstrategier och SEO – här är ett axplock av våra olika uppdragsgivare och projekt

implema-inbound-case-study

2.5 x mer trafik & 5x fler leads och kontakter

Ett nytt helhetsgrepp om den digitala närvaron i kombination med en skräddarsydd strategi för företags digitala marknadsföring och försäljning har hjälpt Implema både att få skapa affärsmöjligheter och att attrahera de bästa medarbetarna. Nu kan de framtidssäkra fler kunders affärer med intelligent digitalisering som partner inom ERP och affärssystem.

bjurfors-hubspot-case-study

Digital strategi & kundupplevelse i världsklass

För att matcha dagens digitala köpresor utvecklades en ny webbplats baserad på en genomtänkt UX-strategi, vilket Grown skapat tillsammans med TietoEvry. Vi har också hjälpt Bjurfors att välja och komma igång med en ny generation av martech där HubSpot valts som plattform. I ett löpande samarbete genomför Grown strategisk rådgivning och onboarding av HubSpots olika delar.

softwareone-inbound-case-study

Inbound marketing förstärker lokal närvaro för globalt IT-bolag

För att stärka den lokala närvaron och varumärket i Sverige görs en satsning på inbound marketing med en svensk webbplats som ny grund att stå på. Med sökordsoptimerat innehåll, optimering för konvertering och innehåll i sociala medier hjälper vi företaget att snabbare uppnå större synlighet på den lokala marknaden.

svenskt-tenn-seo-case-study

Sökmotoroptimering som värnar om varumärket

Genom strategisk rådgivning och coaching inom SEO har Svenskt Tenn fått tydlig ökad trafik till sin populära e-handelssatsning. Genom att alltid sätta kunden i centrum och värna om stiftelsens långa historia har vi lyckats kombinera premuimkänsla med ökad trafik i en nisch med mycket hög konkurrens.

Inbound och Demand Gen gav 16x mer trafik till webbplatsen

Med löpande strategisk rådgivning och coaching inom inbound marketing, innehållsproduktion och HubSpots flywheel-modell, skapar vi tillsammans ökad efterfrågan på medtechföretaget Absorbests innovativa produkter under varumärket DryMax både direkt mot kund och via partners.

advenica-inbound-case-study

300% mer trafik och HubSpot onboarding

Från sökordsanalys till HubSpot och integration med CRM. Grown har hjälpt cyber securityföretaget Advenica att både nå ökad synlighet och generera fler leads med hjälp av strategisk rådgivning, HubSpot onboarding och coaching inom marketing automation.

kundcase

Så fick Smartoptics 35x fler leads med inbound marketing och HubSpot

”Grown har hjälpt oss mot ett mer strategiskt förhållningssätt när det kommer till digital marknadsföring och försäljning. Våra mål har gott och väl överträffats.”
Anette Engman, Marketing, Smartoptics

LÄS HELA CASET

FLER KUNDREFERENSER & CITAT

Vad säger kunderna?

“Grown är en proaktiv partner. De har ett genuint synsätt och är enkla att jobba med. Vi är tacksamma att de hela tiden har fokus på resultat.”

Hans KarlssonVD, Absorbest

“Grown har försett oss med såväl strategisk vägledning som värdefull kunskap inom leadsgenerering, inboundkampanjer och HubSpot.”

Christian BorgDigital Strateg, Semcon

“Grown har hjälpt oss att nå ut på nätet på ett sätt som vi inte trodde var möjligt.”

Marie SundbomMarketing, Addq