Vi hjälper dig få ut mer av inbound marketing och HubSpot

Vi hjälper dig att nå bevisade resultat snabbare genom att dra fördel av 25 års erfarenhet av digital marknadsföring och över 10 års erfarenhet av att driva inbound marketing med HubSpot. Genom att hjälpa ditt marknads- och säljteam att undvika vanliga misstag hjälper vi dig att nå dina mål snabbare.

Våra teamledare

Magnus-Brynestam-VD-Digital-Strateg-Grown
VD & Sr. Digital Strateg

Magnus Brynestam

Grundare av Grown och digital strateg med över 25 års erfarenhet av branschen.

Jag startade Grown 2010. Då gick verksamheten under namnet Webbstrategerna. Jag ville dela med mig av de unika insikter och lärdomar jag fått - från att jag på 90-talet blev upptäckt av Björn & Benny och byggde ABBAs första webbplats - till att med framgång förändra hur några av våra ledande B2B-företag arbetar och ser resultat med sin digitala försäljning och marknadsföring.
Jessica-Gilck-Grown
Projektledare

Jessica Gilck

Projektledare med bakgrund inom digital marknadsföring och entreprenörskap.

Jag är nyfiken och lyhörd i mitt arbete och strävar efter att utvecklas dagligen. Digital kommunikation och marknadsföring är det jag gör bäst och jag utmärker mig genom att väcka intresse, inspirera och skapa aktivitet. Min styrka som projektledare är att jag har en känsla för både helheten och detaljerna och är alltid mån om att leverera i allt jag gör. Utöver det har jag ett stort intresse för champagne och huserar ofta i vår vinkällare i Gamla Stan på fritiden, där jag bland annat håller i champagneprovningar tillsammans med min man. Hittar du mig inte där så umgås jag med familj och vänner eller är ute i skogen och tränar med vår hund Winston.
Oscar-Romero-Grown
Marketing and Sales Automation Specialist

Oscar Romero

Marketing automation specialist med erfarenhet inom learn-och fin-tech branschen.

Jag har ett stort intresse för människor, kultur och teknologi - en perfekt kombo för att förstå medmänniskor och data.
Jag trivs att jobba med kreativa och tekniska problemlösningar vilket är förklaringen till att jag valt just marketing automation med fokus på HubSpot som mitt specialistområde.
På fritiden tycker jag om att nörda mig med film, sporta, umgås med vänner/familj och multitaska bakom trumsetet eller strängarna.
Sara-Gustafsson-Inbound-Marketing-Manager-Grown
Inbound Marketing Manager

Sara Gustafsson

Digital marknadsförare med lång erfarenhet inom målgruppsarbete, digital design och datadriven kommunikation.

Lång bakgrund inom kreativt arbete på byrå, målgruppsarbete, segmentering, digital design och datadriven kommunikation. Jag trivs i hela flödet - från analys och strategi till att producera innehåll och förmedla ett varumärke så att det attraherar och aktiverar målgruppen.
Om du som jag älskar elektronisk musik så kanske vi springer på varandra på en spelning i stan, eller så ses vi på den (för mig) obligatoriska höstaktiviteten - att gå på så många filmer som möjligt under filmfestivalen.
Abdalla-Mohamed-Growth-Manager-Grown
Digital Growth Manager

Abdalla Mohamed

Bakgrund från tech-startups, B2B sales och growth hacking

Jag har ett stort intresse för entreprenörskap, B2B sales och datadriven tillväxt. Om jag fick välja ut ett område inom tillväxt som jag tycker är särskilt roligt och intressant skulle jag säga konverteringsoptimering. På fritiden är jag en sån där extremt unik person som tränar, hänger med vänner/familj och reser till varmare breddgrader när tillfälle ges. Om du utöver tillväxt också vill prata old school HipHop & RnB så är jag helt säker på att vi kommer skapa magi ihop.
Erik-Sandell-Grown
Content Marketing Strategist

Erik Sandell

B2B-marknadsförare med lång internationell erfarenhet av inbound marketing, framför allt från teknikintensiva branscher.

Jag har arbetat både på marknadsavdelningar och som konsult i flera branscher, från IT och SaaS till telekom och fintech. Jag har lotsat marknadsprojekt både genom stora matrisorganisationer och mindre företag, däribland Arvato, Paxport, Ericsson och Bankgirot. Jag har bland annat arbetat med de nordiska länderna, Tyskland, Holland och Storbritannien - och bott i Japan. Dessutom brinner jag lite extra för content - från strategier till skrivande - och att bygga köpresor som genererar fler goda affärer. Annars ägnar jag mig gärna åt segling, badminton och måleri.
HubSpot-partner

Certifierad platinumpartner till HubSpot

Vi är certifierad platinumpartner till HubSpot, en nivå som har uppnåtts genom ett framgångsrikt samarbete med våra kunder där vi tillsammans skapar tillväxt och resultat som gör skillnad.

Genom vårt partnerskap med HubSpot får du inte vara vår kunskap utan också det världsledande systemet för Inbound marketing och Marketing automation.