Skip to main content

PRISER

Få din verksamhet att växa tillsammans med Grown

They Ask, You Answer Mastery är Growns flaggskeppsprodukt och innebär att dina sälj- och marknadsteam blir coachade och tränade av Grown för att ta kontroll över er egna digitala sälj- och marknadsföring och sluta vara beroende av externa byråer. Tillsammans når vi resultaten ditt företag vill se från inbound marketing.

Hur snabbt vill du komma framåt?

Alla planer ger dig och dina team They Ask, You Answer Mastery, det handlar bara om hur snabbt du vill nå resultat och komma i mål. Ju snabbare plan, desto mer intensiv coaching och träning.

Mastery inom

18-24 månader

Bäst för mindre företag som inte har en content manager eller videograf anställd och/eller aldrig tidigare linjerat företagets sälj- och marknadsstrategi.

Fr35 000SEK/mån

Mastery inom

18 månader (eller mindre)

Bästa valet för de flesta medelstora företag som är i de tidiga stadierna av att komma igång med inbound marketing och inte har en content manager internt ännu.

Fr50 000SEK/mån

Mastery inom

12 månader (eller mindre)

Bäst för större företag eller för dig som redan som har en content manager och videograf internt. Endast för er som är redo att kavla upp ärmarna för att snabbt förbättra resultaten.

Fr75 000SEK/mån

Behöver du hjälp? Våra rådgivare kan hjälpa dig att avgöra vilken plan som är rätt för dig.

Prata med en rådgivare

Investera i ditt företag , inte en extern byrå.

Oavsett vilken plan du väljer kan du förvänta dig:

Inspirerande och värdefull coaching för ditt marknadsteam, ditt säljteam och din företagsledning. Inom tidsramen för ditt avtal kommer ditt team att bemästra alla huvudkoncept för They Ask, You Answer inklusive:

Content- och inbound marketing, Sales Enablement, Videomarknadsföring, en säljande webbplats, HubSpot, ROI-rapportering m.m

Ditt team kommer att få en kombination av personlig coaching och träning i mindre grupp. Din coach kommer att skapa rätt plan och schema för dig.

Kvartalsvisa planeringssessioner: En gång var tredje månad kommer du att utvärdera dina framsteg, sätta upp nya mål och fira milstolpar.

Vad behöver jag för att lyckas med They Ask, You Answer?

Programvara för sälj- och marknadsföring

Nästa alla företag som gör They Ask, You Answer använder framgångsrikt HubSpot, Vidyard och Ahrefs. För de flesta företag kan budgeten för dessa verktyg variera mellan 9 000-30 000 SEK/mån. Prata med oss för att få en rekommendation för vad som passar ditt företag.

Personal för skrivet innehåll och video

Vi rekommenderar starkt att alla företag anställer en heltidsanställd innehållsansvarig (content manager) i början av engagemanget, och när de växer lägger de till en heltidsanställd videofotograf. Att ha dessa kompetenser internt är en nyckelfaktor för framgången av They Ask, You Answer. Löner kan variera men ligger normalt sett mellan 30 000 kr –  50 000 kr/månad beroende på erfarenhet och geografisk placering.

Videoutrustning och studio

För att dina videografer och videoinnehåll ska bli framgångsrikt behöver du rätt ljudutrustning, en bra kamera, rätt belysning och en attraktiv bakgrund. Beroende på dina behov eller preferenser investerar de flesta företag mellan 15 000 kr och 100 000 kr i utrustning när de anställer sin videograf.

För att få ut det mesta av HubSpot och se resultat snabbare. Undvik vanliga fallgropar och misstag och få skräddarsydd och personlig onboarding och coaching för marknadsteam, säljteam och kundserviceteam. Programmen finns både i kortare och längre versioner och går att kombinera med våra strategiska erbjudanden.

HubSpot Onboarding för

Marketing Hub

Personlig vägledning och utbildning i hur du och ditt företag får ut det mesta av marknadsdelarna av HubSpot. Du lär dig både hur HubSpot fungerar men också en introduktion till vilka strategier ditt företag bör använda för att se resultaten ni är ute efter.

Fr25 000SEK

HubSpot Onboarding för

CRM & Sales Hub

Vägledning och utbildning i HubSpot moderna säljverktyg. Görs i grupper om 5-8 personer. Uppgifter och certifiering mellan mötena.

Fr18 500SEK

HubSpot Onboarding för

Service Hub

Hjälp med att sätta upp och implementera Service Hubs huvuddelar som kunskapsbank, kundportal, kundnöjdhetsundersökningar, ärendehantering, chat etc.

Fr18 500SEK

Behöver du hjälp? Våra rådgivare kan hjälpa dig att avgöra vilken onboarding som är rätt för dig.

Prata med en rådgivare

Hör av dig

Kontakta oss för att boka demo och få kostnadsfri rådgivning kring HubSpot