Skip to main content

Inboundworkshop

Öka kunskapen och entusiasmen för inbound marketing internt med vår populära inboundworkshop där både företagsledningen, marknadsteamet och säljteamet samlas för att fokusera på hur ni tillsammans kan möta den digitala köparen.

Efter den här workshopen kommer du dina kollegor ha full förståelse och köpa in på följande:

  • Hur den digitala köparen påverkar dina sälj- och marknadsteam och varför en linjering av teamet är nödvändig
  • Hur båda avdelningarna effektivt kan arbeta tillsammans för att bygga en effektiv innehållsstrategi
  • Vilka ämnen som driver affären framåt och vad du ska prioritera först
  • Vilka steg du behöver ta internt för att bygga en framgångsrik digital sälj- och marknadsstrategi

Läs mer om workshopen här.

Pris: 45 000 kr

(+5 000 i fast arvode för resa och logi vid fysisk workshop).

Prata med oss

They Ask, You Answer Mastery

They Ask, You Answer Mastery är Growns flaggskeppsprodukt och innebär att dina sälj- och marknadsteam blir personligt coachade och tränade av Grown för nå de resultat ni vill se från inbound marketing.

Mastery är ett omfattande program som syftar till transformera ditt företag genom att skapa en inboundkultur där kunden står i centrum för dina digitala sälj- och marknadsföringsinsatser.

I programmet kommer din coach vägleda dig och ditt team hela vägen tills dess att ni fullt ut bemästrar affärsramveket They Ask, You Answer och ser otroliga resultat.

Mastery är endast för de företag som vill fullt ut vill förändra sitt sätt att möta dagens digitala köpare.

För företag som av någon anledning inte är redo att ta detta steg, men ändå vill prova på They Ask, You Answer, rekommenderar vi våra snabbstartsprogram.

Ta reda på om They Ask, You Answer Mastery är rätt för dig och ladda ner vår köpguide.

Prata med oss

Bäst för mindre företag som inte har en content manager anställd och/eller aldrig tidigare linjerat företagets sälj- och marknadsstrategi. Programmet anpassas från dina förutsättningar och mål.

35 000 kr/mån

Bästa valet för de flesta medelstora företag som är i de tidiga stadierna av att komma igång med inbound marketing och inte har en fulltids content manager internt ännu.

50 000 kr/mån

Bäst för företag som redan som har en content manager och videograf internt. Endast för er som är redo att kavla upp ärmarna för att snabbt förbättra resultaten.

75 000 kr/mån

Låt en certifierad coach träna dina sälj- och marknadsteam

Den coachning- och utbildningsmodell vi använder i vår verksamhet är unik. När du jobbar med en coach från Grown kan du vara säker på att alla strategier kommer från just They Ask, You Answer och att sättet vi väljer att coacha på är för att hjälpa dig förändra din verksamhet.

Våra coacher är utbildande och tränade av Impact som ligger bakom They Ask, You Answer och personligen certifierade av Marcus Sheridan. Grown är det första och enda svenska företaget som är certifierade i They Ask, You Answer.

TAYA certfied coach

They Ask, You Answer Kickstarter

Kickstarter är mindre program anpassade för att komma igång med de mest prioriterade områderna inom They Ask, You Answer. Programmen kan antingen köpas helt separat eller förlängas till Mastery.

Samtliga kickstarterpaket bygger på att vi tillsammans prioriterar de mest kritiska sakerna att ta itu med och som snabbast möjligt hjälper ditt företag att se resultat.

De kortare programmen genomförs i workshopformat medans de längre programmen fungerar som en slags sprint där coaching och vägledning ingår längs hela resan, precis som i Mastery.

När programmet är klart summerar och utvärderar vi vad som uppnåtts.

Väljer du att fortsätta med ytterligare workshops eller coaching sätter vi nya mål utifrån de nya förutsättningarna.

Kickstarter är ett sätt att ta They Ask, You Answer steg för steg men att ändå få hjälpen och stödet från en av våra certifierade coacher.

Prata med oss

1-2 dagar

Detta paket genomförs som en workshop där ledning, sälj och marknad samlas för att inspireras, brainstorma och prioritera en plan företagets digitala sälj- och marknadsstrategi de närmsta 6-12 månaderna.

Vid fysisk workshop genomförs workshopen under en dag. Vid digitalt rekommenderar vi att dela upp det på två dagar.

 

45 000 kr + ev resekostnader

30 dagar

Programmet är ett ”best-of”-paket och inkluderar både workshop och coaching under en månad för att ditt team både ska få prioriteringar på plats och coaching för de viktigaste principerna t.ex. The Big 5, Assignment Selling och  Selling 7.

Trots att programmet är begränsat behöver deltagarna frigöra tid för att kunna delta i coachingsessioner och studera på egen hand.

75 000 kr

90 dagar

Det här programmet fungerar som They Ask, You Mastery men med undantaget att det är tidsbegränsat till en planeringsperiod om 90 dagar.

Vi sätter prioriteringar utifrån ditt företags nuläge och mål och fokuserar på det mest kritiska för att ditt företag ska se resultat av They Ask, You Answer på kort och lång sikt.

50 000 kr / mån

HubSpot Onboarding

Låt Grown hjälper dig med att komma igång med HubSpot och undvik vanliga fallgropar och misstag. I våra onboardingprogram får du skräddarsydd och personlig onboarding tillsammans med coaching för dina marknadsteam, säljteam och kundserviceteam. Programmen finns både i kortare och längre versioner och går att kombinera med våra strategiska erbjudanden.

Personlig vägledning och utbildning i hur du får ut det mesta av marknadsdelarna av HubSpot. Du lär dig både hur HubSpot fungerar men  får också en introduktion till vilka strategier ditt företag bör använda för att nå resultaten ni är ute efter.

Fr 25 000 kr

Få ut det mesta från HubSpot CRM och säljverktyg med en kombinerad onboarding och installation av HubSpot Sales. Görs med fördel i mindre grupper för att varje deltagare så få så mycket utrymme som möjligt för att ställa frågor.

Fr 25 000 kr

Sy ihop hela kundresan med onboarding och installation av HubSpot Service hur med fundamentala delar som kunskapsbank, kundportal, kundnöjdhetsundersökningar, ärendehantering, chatbot etc.

Fr 25 000 kr

Boka ett strategisamtal

Vi är inte en byrå i traditionell mening och därmed inte heller rätt för alla. Istället för att göra marknadsföringen åt dig ger vi dig strategierna, kompetensen och verktygen du behöver för att nå de resultat du vill se.

De företag som når bäst resultat med oss är:

  • B2B-företag som vill att sälj och marknad jobbar tillsammans för att driva intäkter
  • Företag som söker en långsiktig partner som kan vägleda dem till ordentliga resultat
  • Företag som vill investera i sina egna team framför att outsourca till externa byråer

Låter detta som du? Då kan vi vara rätt för varandra. Börja med att boka ett samtal för att se själv.

Magnus Brynestam
Grundare
LinkedIn | magnus@grown.se