Skip to main content

Få din verksamhet att växa med coaching för sälj och marknad

Vi hjälper dina sälj- och marknadsteam att jobba mot gemensamma mål för att tillsammans bygga förtroende och skapa en bättre köpupplevelse för era kunder.

PRATA MED EN RÅDGIVARE
En bevisad metod för fantastiska marknadsresultat
Träning för dina sälj och marknadsteam
Den snabbaste väg till framgång utan en byrå

Hur fungerar coaching från Grown?

När du anlitar Grown för att coacha och träna dina sälj- och marknadsteam, hjälper vi dig att implementera inboundramveket They Ask, You Answer. Det är ett enkelt ramverk som handlar om att digitalt besvara dina köpares frågor och funderingar och på så vis bygga förtroende.

Vi jobbar tillsammans i 90-dagarscykler där vi fokuserar på ett par utvalda prioriterade principer som kommer hjälpa ditt företag att möta dagens moderna köpare digitalt.

Du träffar din coach, varje eller varannan vecka och går steg för steg igenom de principer ni behöver följa för att attrahera mer och bättre trafik, generera fler kvalificerade leads och stänga fler affärer snabbare.

Om du har de här problemen kan vi hjälpa dig:

Dina sälj- och marknadsteam träffas inte öga mot öga
Du kämpar med att använda video i hela din köpresa
Din företagsledning är inte med på att bygga ett internt, starkt markandsteam
Din webbplats hjälper inte dina köpare att fatta köpbeslut
Du vill att dina ämnesexperter ska vara mer involerade i innehållsproduktionen
Din content manager behöver instyrning och träning
Din säljprocess behöver bli mer effektiv
Du har HubSpot men dina medarbetare använder det inte fullt ut

Ett urval av våra kunder

semcon
atlas copco
implema
bjurfors

Löpande bollplank och rådgivning som ger bevisad effekt

”Sedan vi började samarbeta med Grown så har vi ökat affärsvärdet av vår trafik med 450% och fått 20x så många leads. Genom samarbetet har vi lyckats bevisa försäljning via digitala kanaler och våra marknadsföringsinsatser. Det har gjort att vi fått en större helhetsvy för allt vi gör – och en påvisad effekt.”

Christian Borg, Digital Strateg, Semcon

SÅ KOMMER DU IGÅNG

Boka kostnadsfri rådgivning

1. Tala med en rådgivare

Efter att ha gått genom dina mål och utvärderat dina nuvarande sälj- och marknadsaktiviteter ger ci dig ett skräddarsytt program som både innehåller strategi och vägledning hur du går vidare.

2. Träffa din coach

Din strateg kommer gå igenom planen med dig och berätta hur arbetet ser ut. Du får också hjälp att reda ut hur du ska prioritera internt för att kunna genomföra strategin i ditt företag.

3. Få resultaten du väntat på

Redan efter några veckor kommer du att börja se resultat på din försäljning. Genom vår strategiska vägledning kommer du enklare kunna prioritera rätt och se resultat snabbare.

Inte redo att prata med en rådgivare?

Gör vårt kostnadsfria test och få konkreta förslag på vad du kan göra för att förbättra din digitala sälj- och marknadsstrategi redan idag.