Skip to main content

SÅ SKAPAR DU EN INBOUNDKULTUR

Ta med hela företaget på en workshop om den digitala köparen

Öka förståelsen för hur den digitala köparen har förändrats och vad det innebär för ert företag. Den här workshopen skapar entusiasm kring inbound marketing hos både sälj, marknad och företagsledningen. Tala med oss på Grown för att planera och boka in din workshop.

Få hela företag att följa samma fundamentala mindset och strategi

Enas om vilket innehåll du bör skapa för att driva faktisk försäljning.

Få bort silotänket från ditt sälj och marknadsteam.

Ser du värdet av inbound marketing, men har svårt att få med resten av företaget?

Denna workshop hjälper ditt företag att anpassa er digitala strategi efter dagens köpare och på så vis generera mer trafik, fler leads och högre försäljning:

Hur dagens digitala köpare har förändrats och hur det påverkar försäljning och marknadsföring framåt
Vad dagens köpare förväntar sig att se och möta under en digital säljprocess.
Vilken typ av innehåll som påverkar köpbesluten.
Hur video påverkar försäljning, marknadsföring och köpare.
Vilka videor som påverka köpbesluten.
Vilken roll varje person i teamet har när det gäller den interna innehållsproduktionen av video och texter.
Hur innehåll kan användas i försäljningsprocessen.
Vad ni måste göra för att detta ska fungera på kort och lång sikt.

Skapa en gemenam vision, nå ökad förståelse och skapa entusiasm i företaget.

Hur Grown hjälper företag att jobba mot samma mål

Grown hjälper ditt företag att förstå hur dagens köpare har förändrats, hur de helst gör sin research online och vad det betyder för ditt företags sälj- och marknadsstrategi.

Du kommer att lära dig hur du, genom att sätta kunden i centrum, når gemensam förståelse kring din digitala strategi och inbound marketing. När du har en och samma strategi och delar samma principer är du redo att jobba som ett team.

Workshopen om den digitala köparen med fokus på vilka frågor som kunden egentligen ställer gjorde att säljarna direkt kom igång med att delge varandra vilka frågor man fått. Vi fick snabbt bra underlag till nya contentidéer.

Petra LamorellMarketing Director, Advenica

Workshopen faciliteras av Growns seniora strateger

Magnus Brynestam
Grundare och digital coach

Magnus har mer än 27 års erfarenhet av digital marknadsföring. Under karriären har han anlitats av 350+ företag och varumärken däribland världsstjärnor som ABBA och Roxette. Senaste 13 åren har han jobbat helt fokuserat mot B2B-företag.
Magnus är kreativ och snabbtänkt och hjälper gärna andra att lyckas genom att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Som coach hjälper han ledningsgrupper, marknadschefer och säljteam att bättre förstå och övervinna dagens digitala utmaningar. Han binner lite extra för SEO och digitala användarupplevelser. 

Lisa von Segebaden
Byråchef och digital strateg

Lisa är digital strateg på Grown och har mer än 10 års erfarenhet av digital marknadsföring. Med perspektiv från olika typer av företag, både inom B2B och B2C, har hon skapat en värdefull bredd i sin kompetens som hon älskar att dela med andra för att inspirera och utbilda.
Hon är snabb i tanken och ödmjuk i sättet och en fena på att hitta balansen mellan detaljer och helhet. Hon brinner lite extra för att stärka relationen och samarbetet mellan sälj och marknad och är övertygad om att ett välfungerande sälj- och marknadsteam är det mest värdefulla ett företag kan ha.

Jobba som ett team

Marknad sliter hårt för att skapa innehåll som ska driva försäljning, men säljteamet ser inte riktigt nyttan med det. Samtidigt sitter ledningen fast däremellan.

Ibland saknas något som binder samma marknad, sälj och ledningen så att du kan nå dina gemensamma försäljningsmål.

Det är dags för en förändring.

När du har en gemensam strategi och delar samma principer, då är du redo att jobba som ett team.

NÄSTA STEG

Hur du kommer igång med din workshop om den digitala köparen

1. Tala med en rådgivare

En rådgivare från Grown kommer lyssna på dina mål och utmaningar och identifiera ev. friktion i ditt företag. Vi vill förstå din vision. Efter det kommer vi att para ihop dig med en coach som bäst möter behoven i din organisation.

2. Planera din workshop

Din coach kommer att facilitera din workshop och linjera hela ditt företag runt gemensamma mål. Men en långsiktig strategi på plats är du redo att bättre möta dina kunders behov, bygga en innehållsstrategi och hjälpa sälj använda innehåll för att stänga affärer fortare.

3. Få resultaten du väntat på

En workshop är början på ett spännande och pragmatisk resa för det flesta företag. Inom veckor kommer du se förändringar i ditt företag och på din säljresultat. Du kommer ha verktygen du behöver för att börja generera bättre leads och bli den mest betrodda rösten i din bransch.

Workshopen finns i både digitalt och fysiskt format och genomförs oftast som halv- eller heldag. Tala med oss om hur din verksamhet ser ut så hjälper vi dig med upplägg, format och planering.