Skip to main content

Ett annorlunda sätt att se på inbound.  Oöverträffade resultat.

They Ask, You Answer

They Ask, You Answer är ett affärsramverk för inbound marketing som bygger på att utbildade köpare och prospekt och köpare blir bättre och nöjdare kunder. Genom att fokusera på 10 enkla koncept har tusentals företag världen över fått resultaten de vill se från inbound marketing.

JAG VILL VETA MER

Vad är They Ask, You Answer?

They Ask, You Answer är ett affärsramverk för inbound marketing som med stor framgång används av tusentals företag världen över. Ramverket är en vidareutveckling av den hyllade boken They Ask, You Answer, skriven av Marcus Sheridan.

Ramverket går ut på att utbilda och hjälpa dina kunder i deras digitala köpresa genom att, med både text och video, svara på frågor och funderingar de har.

Som första byrå i Sverige erbjuder Grown dig coaching och vägledning för hur du implementerar They Ask, You Answer i din verksamhet.

They Ask, You Answer är ett respekterat ramverk över hela världen

Vad handlar They Ask, You Answer om?

I grunden kretsar They Ask, You Answer runt en väldigt enkel idé: utbildade köpare och prospekts blir nöjdare och bättre kunder.

När du svarar på dina kunders frågor och funderingar på ett ärligt och transparent sätt, bygger du också förtroende hos din målgrupp och attraherar mer utbildade köpare som blir nöjdare kunder.

Det handlar om en kulturell förflyttning – från att prata om verktyg, taktiker och strategier, till att prata om hur hela företaget tillsammans kan skapa en ny kultur med inbound som affärsmetodik.

Först när företaget andas inbound kan tillväxt skapas.

Hur hjälper They Ask, You Answer mitt företag?

They Ask, You Answer lär dig att skapa rätt innehåll, både i skriven form och video, och att organisera det så att det både enkelt att konsumera och använda i säljprocessen.

Ramverket hjälper ditt företag att få bort silotänket mellan sälj och marknad och ger dina sälj- och marknadsteam gemensamma tillväxtmål att jobba mot.

Ramverket möter de ökade förväntningarna på information som den digitala köparen har. När du implementerar ramverket i ditt företag kommer du att se en dramatisk ökning av organisk trafik, fler och bättre leads och en stadig ökad försäljning.

Du kontrollerar själv din försäljning och marknadsföring och är inte längre beroende av en extern byrå.
Dina sälj- och marknadsteam når sin fulla potential och jobbar som ett enat team med fullt fokus på att driva affärer.
Din marknadsföring genererar äntligen mer försäljning allteftersom du attraherar mer kvalificerad trafik och fler leads.

Varför behöver jag hjälp med They Ask, You Answer?

Även om They Ask, You Answer kan implementeras av alla företag har många funnit det värdefullt att ta hjälp av en certifierad coach.

Grown säkerställer att du gör rätt saker i rätt ordning och hjälper dig undvika vanliga misstag samtidigt som du steg för steg lär dig de principer och metoder som kommer ge dig ökad trafik, fler leads och ökad försäljning.

Vårt löfte till dig är att du efter implementationen aldrig mer behöver sitta i knät på en extern marknadsbyrå eftersom du kommer att behålla den kompetens, erfarenhet och talang du behöver inuti företaget.

Det betyder att du äger din marknadsföring och investerar i ditt företag – inte externa byråer.

Traditionell inbound marketing vs They Ask, You Answer

Det gamla sättet att jobba med inbound marketing

Content marketing och leadsgenerering brukade vara en effektiv marknadsstrategi, men med miljoner halvhjärtade bloggartiklar som skrivs dagligen är det idag omöjligt att skära genom bruset, vilket gör det svårare än någonsin att nå några vidare resultat.

Marknadsföring= Kostnad : Försäljning = Intäkt

Företagsledningen uppfattar marknadsföring som en onödig utgift om kostnader behöver skäras ner. Försäljning däremot likställs med generering av intäkter och är prioriterat om företaget ska växa.

Innehåll skapas i silos

Marknadsteamet brainstormar idéer och skapar innehåll utan input från säljteamet. Följaktligen vet inte heller säljarna vilket innehåll som har producerats eller håller på att produceras.

Outsourcad Inbound Marketing

Företag förlitar sig på att en inbound marketing-byrå, frilansare eller ett SEO-företag ska göra jobbet åt dem. Tyvärr resulterar detta ofta i dyra irrelevanta blogginlägg som fokuserar på att driva trafik – men som saknar ordentlig sakkunskap.

Traditionell försäljning 

Även om marknadsteamet jobbar med inbound marketing ändrar inte säljteamet sitt sätt att sälja. Istället förlitar de sig på den process de alltid haft. Detta resulterar i långa säljcykler, få stängda affärer och bortkastad tid eftersom säljarna behöver svara på samma frågor om och om igen.

Inget eller lite förtroende byggs

Köpare som inte kan hitta värdefulla, opartiska och hjälpsamma svar på sina funderingar känner att företag döljer något för dem. Detta gör det inte enklare för säljarna, snarare tvärtom, vilket leder till att säljarna upplever motstånd redan från start.

Det nya sättet att jobba med inbound marketing

I They Ask, You Answer möter du de digitala köparna på det sätt de helst vill att du gör affärer. Genom att lyssna på dina kunder och svara på deras frågor på ett ärligt och transparent sätt skapar du inte bara förtroende utan också enastående resultat.

Strategisk betydelse av marknadsföring

Företaget förstår den strategiska betydelsen av marknadsföring eftersom den kan påverka köpbesluten innan säljarna kommer in i bilden. Marknadsteamet ser sälj som sin primära kund och skapar innehåll anpassat efter försäljningsprocessen.

Sälj och marknad jobbar tillsammans

Teamet är samordnat och arbetar mot ett gemensamt uppdrag. De träffas regelbundet för att brainstorma ämnen och är aktiva deltagare i processen att ta fram innehåll.

Insourcad Inbound Marketing

Istället för att vara beroende av en eller flera byråer tar ditt företag ägarskap över er egen marknadsföring. Detta ger er fullständig kontroll över produktion av innehåll och skapande av videor av bättre kvalitet i den takt du själv bestämmer – inte vad som står i ditt avtal.

Inbound Sales och video

Säljteamet använder strategiskt innehåll som köpguider, bloggartiklar och videor för att möta köparnas förväntningar på information och möta eventuella invändningar innan de dyker upp. Detta skapar förtroende tidigare i köpresan, utbildar köparna och förkortar säljcyklerna avsevärt.

Den mest betrodda rösten i branschen

Företag som strävar efter att vara den bästa läraren i branschen kommer i slutändan vara branschens mest betrodda röst. Det leder till betydligt kortare säljcykler, effektivare möten och ett nöjdare säljteam.

Hur väl fungerar din inbound marketing idag?

Gör vårt kostnadsfria test och se vad du kan göra idag för att boosta din trafik, dina leads och din försäljning.

SE DITT RESULTAT

Därför fungerar They Ask, You Answer

Enkelhet

10 enkla koncept som fungerar för varje bransch och som kan hanteras av ditt företag.

Förtroende

Genom att öppet svara på dina kunders frågor kommer du att ses som den mest betrodda och auktoritära rösten i din bransch.

Samarbete

Dina marknads- och säljinsatser kommer att förenas, med gemensamma mål och målsättningar.

Utbildning

Att använda rätt innehåll i säljprocessen ger dig kunder som är en bättre match och som är redo att köpa. 

SÅ KOMMER DU IGÅNG

Låt Grown hjälpa dig implementera They Ask, You Answer i din verksamhet

Fyll i formuläret för att få en fri konsultation och handlingsplan anpassad för just ditt företag.