Skip to main content

Digital strategi och rådgivning

Revenue Acceleration Roadmap

Vill du veta vad du behöver göra för att nå de resultat du vill se men är osäker på var du ska börja?

Vår strategitjänst Revenue Acceleration Roadmap är ett projekt som erbjuds med fast kostnad och projektlängd där vi sätter oss in i dina unika affärsbehov och utvecklar en skräddarsydd strategi för att hjälpa dig nå dina mål. Vi tittar både på vad du kan göra här och nu och vilka strategiska förändringar du behöver göra för att nå framgång på lång sikt.

Vi vill lära känna dig, ditt företag och dina kunder för att få en djupare förståelse för ditt erbjudande och de fördelar det ger. Detta ger oss större möjligheter att ta fram en strategi och plan som är rätt för just ditt företag och dina kunder.

Vi arbetar tillsammans för att identifiera dina idealkunder för att kunna fokusera dina insatser på de som mest sannolikt kommer att dra nytta av ditt erbjudande. Detta gör det möjligt att anpassa ditt budskap och strategi.

Vi kombinerar vår förståelse för din verksamhet, dina idealkunder och dina tillväxtmål för att skapa en strategi som ger resultat på det snabbaste och mest hållbara sättet som är möjligt.

Med hjälp av strategin utvecklar vi en utarbetad 6-18månadersplan som definierar de specifika aktiviteter som gör att du kan nå dina mål. Planen är skäddarsydd för dina unika behov och förutsättningar.

Boka ett strategisamtal

Vi är inte en byrå i traditionell mening och därmed inte heller rätt för alla. Istället för att göra marknadsföringen åt dig ger vi dig strategierna, kompetensen och verktygen du behöver för att nå de resultat du vill se.

De företag som når bäst resultat med oss är:

  • B2B-företag som vill att sälj och marknad jobbar tillsammans för att driva intäkter
  • Företag som söker en långsiktig partner som kan vägleda dem till ordentliga resultat
  • Företag som vill investera i sina egna team framför att outsourca till externa byråer

Låter detta som du? Då kan vi vara rätt för varandra. Börja med att boka ett samtal för att se själv.

Magnus Brynestam
Grundare
LinkedIn | magnus@grown.se