Skip to main content

Öppna kurser

NYHET

Dagens B2B-köpare genomför den största förändringen på 100 år. Tyvärr har många företag inte anpassat sig efter denna förändringen och är heller inte förberedda på den fortsatta utvecklingen av den ”nya digitala köparen”. I den här kursen lär du dig stegen B2B-företag måste ta för att anpassa sig till detta förändrade köpbeteendet.

Plats: Stockholm, Göteborg, Online
Längd
: Heldag 08.30-16.30
Pris: 9 900 kr
Antal platser:
12

87% av sälj- och marknadschefer anser att ett samarbete mellan deras team är avgörande för affärstillväxt. Ändå är det så få som lyckas. Den här kursen är första steget mot att slå ihop dina sälj- och marknadsteam till ett väl fungerande intäktsteam.

Plats: Stockholm, Göteborg, Online
Längd
: Heldag 08.30-16.30
Pris: 7 500 kr
Antal platser:
16

Alla våra kurser går att få anpassade till ditt företags specifika utmaningar

Vi får ofta förfrågningar från företag som vill göra en mer företagsspecifik kurs, föreläsning eller workshop så att flera medarbetare ska få möjlighet att ta del av insikterna, ta del av strategierna och verktygen. Andra vill först gå en öppen kurs för att sedan ta hem kursupplägget internt och köra en workshop med flera deltagare där man mer öppet kan diskutera sina företags specifika utmaningar. Hör bara av dig till oss vid en sådan förfrågan på magnus@grown.se.