Skip to main content

Föreläsningar & workshops för sälj, marknad och ledning

Ge ditt team och dina medarbetare den strategi och kompetens de behöver för att ta sin B2B-marknadsföring till nya höjder. Vi på Grown håller en mängd föreläsningar inom B2B-marknadsföring och digital försäljning och skapar också anpassade workshops efter behov.

SKAPA EN INBOUNDKULTUR I DITT FÖRETAG

Hur den digitala köparen har förändrats och vad ditt företag måste göra åt det

Den här workshopen vänder sig till hela företaget och skapar en helt ny förståelse för er digitala sälj- och marknadsstrategi hos både sälj, marknad och företagsledning.

DEMAND GENERATION

Från Lead Gen till Demand Gen

Allt fler B2B-företag går från att generera leads till att skapa långsiktig efterfrågan. Men vad innebär det egentligen och hur gör man? I den här workshopen går vi igenom de stora skillnaderna i strategierna gällande mindset, mätvärden och utförande så att du kan påbörja din resa så snabbt och smidigt som möjligt. 

JAG VILL VETA MER
ABM & INBOUND MARKETING

Så kombinerar du Inbound Marketing och ABM

Hur attraherar man kvalificerade leads från en specifik målgrupp? Jo, genom att kombinera det bästa från Inbound Marketing och Account Based Marketing och få en hybridstrategi med det bästa från två världar. I den här workshopen går vi igenom de viktiga steg du behöver följa för att nå dina idealkunder med rätt budskap i rätt kanaler. 

JAG VILL VETA MER

Har du frågor om våra föreläsningar och workshops?

Vi på Grown anpassar gärna våra föreläsningar utifrån era utmaningar och behov. Kontakta Lisa via lisa@grown.se för mer information eller gör en intresseanmälan här.

JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI

Så jobbar sälj och marknad bättre tillsammans

Hur väl fungerar samarbetet mellan sälj och marknad i din organisation? I den här workshopen skapar vi en gemensam strategi som tar sälj och marknad närmare varandra. Du får med dig processer och metoder för hur ni kan utveckla ert samarbete och tillsammans identifierar vi vilket innehåll du ska ta fram för att driva faktiskt försäljning. 

JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI

KPI:er & mätvärden för B2B

Fokuserar ni på rätt KPI:er och mätvärden? I den här workshopen går vi igenom de mest relevanta KPI:erna framgångsrika B2B-företag använder sig av idag och hur du gör för att implementera dem i din verksamhet. Du får både kort- och långsiktiga KPI:er att arbeta med och förslag hur du visar sälj och ledning att marknad bidrar till företagets försäljning. 

JAG VILL VETA MER
MÅLGRUPPER

Så skapar du buyer personas för B2B

Hur gör man för att kartlägga sina målgrupper och förstå deras utmaningar och problem? Står du inför en content marketing-satsning är den här workshopen för dig. Tillsammans djupdyker vi i dina kunder och tar fram ämnen som är relevanta för dem längs hela köpresan. Du får även tillgång till våra verktyg och mallar att använda i ditt fortsatta personasarbete. 

JAG VILL VETA MER
CONTENT MARKETING

Content Marketing: Skapa innehåll som driver affärer

Nyckeln inom Content Marketing är att prata om rätt saker, till rätt personer. I den här workshopen kommer vi att gå igenom de ämnen som flyttar varje köpbeslut framåt – oavsett bransch. Du kommer att få med dig insikter och nya sätt att tänka kring att skapa riktigt säljdrivande innehåll (och som både kunder och säljare kommer att älska!).  

JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI

Accelerera din försäljning med Sales Enablement

En bra Sales Enablement-strategi ger dig snabbare sälj, fler stängda affärer, nöjdare kunder och ett sälj- och marknadsteam som jobbar tillsammans. Men vad är det och hur gör man? Den här workshopen kommer att ge dig verktygen och processerna du behöver för att lägga grunden till en ny typ av säljkultur. 

JAG VILL VETA MER
ABM

ABM: Vad det är och hur du kommer igång

Account Based Marketing är en B2B-strategi där sälj och marknad jobbar tillsammans för att nå specifika företag och konton. I den här workshopen går vi igenom hur du definierar dina viktigaste målkonton, hur du kategoriserar dina kunder och hur du skapar innehåll som engagerar potentiella köpare. 

JAG VILL VETA MER

Möt våra föreläsare

Magnus Brynestam
Grundare och digital coach

Magnus har mer än 27 års erfarenhet av digital marknadsföring. Under karriären har han anlitats av 350+ företag och varumärken däribland världsstjärnor som ABBA och Roxette. Senaste 13 åren har han jobbat helt fokuserat mot B2B-företag.
Magnus är kreativ och snabbtänkt och hjälper gärna andra att lyckas genom att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Som coach hjälper han ledningsgrupper, marknadschefer och säljteam att bättre förstå och övervinna dagens digitala utmaningar. Han binner lite extra för SEO och digitala användarupplevelser. 

Lisa von Segebaden
Byråchef och digital strateg

Lisa är digital strateg på Grown och har mer än 10 års erfarenhet av digital marknadsföring. Med perspektiv från olika typer av företag, både inom B2B och B2C, har hon skapat en värdefull bredd i sin kompetens som hon älskar att dela med andra för att inspirera och utbilda.
Hon är snabb i tanken och ödmjuk i sättet och en fena på att hitta balansen mellan detaljer och helhet. Hon brinner lite extra för att stärka relationen och samarbetet mellan sälj och marknad och är övertygad om att ett välfungerande sälj- och marknadsteam är det mest värdefulla ett företag kan ha

HÖR AV DIG

Planera in en föreläsning eller workshop med Grown