Skip to main content

Föreläsningar & workshops för sälj, marknad och ledning

SKAPA EN INBOUNDKULTUR I DITT FÖRETAG

Hur den digitala köparen har förändrats och vad ditt företag måste göra åt det

Den här workshopen vänder sig till hela företaget och skapar en helt ny förståelse för er digitala sälj- och marknadsstrategi hos både sälj, marknad och företagsledning.

DEMAND GENERATION
JAG VILL VETA MER
ABM & INBOUND MARKETING
JAG VILL VETA MER
JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI
JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI
JAG VILL VETA MER
MÅLGRUPPER
JAG VILL VETA MER
CONTENT MARKETING
JAG VILL VETA MER
DIGITAL STRATEGI
JAG VILL VETA MER
ABM
JAG VILL VETA MER

Möt våra föreläsare

Magnus Brynestam
Grundare och digital coach

Magnus har mer än 27 års erfarenhet av digital marknadsföring. Under karriären har han anlitats av 350+ företag och varumärken däribland världsstjärnor som ABBA och Roxette. Senaste 13 åren har han jobbat helt fokuserat mot B2B-företag.
Magnus är kreativ och snabbtänkt och hjälper gärna andra att lyckas genom att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Som coach hjälper han ledningsgrupper, marknadschefer och säljteam att bättre förstå och övervinna dagens digitala utmaningar. Han binner lite extra för SEO och digitala användarupplevelser. 

Lisa von Segebaden
Byråchef och digital strateg

Lisa är digital strateg på Grown och har mer än 10 års erfarenhet av digital marknadsföring. Med perspektiv från olika typer av företag, både inom B2B och B2C, har hon skapat en värdefull bredd i sin kompetens som hon älskar att dela med andra för att inspirera och utbilda.
Hon är snabb i tanken och ödmjuk i sättet och en fena på att hitta balansen mellan detaljer och helhet. Hon brinner lite extra för att stärka relationen och samarbetet mellan sälj och marknad och är övertygad om att ett välfungerande sälj- och marknadsteam är det mest värdefulla ett företag kan ha

HÖR AV DIG

Planera in en föreläsning eller workshop med Grown