Skip to main content

Få ordentliga resultat från din inbound marketing

Förbättra kvaliteten på dina leads

Vi hjälper dig möta dina idealkunder på det sätt de själva vill utbilda sig, ta kontakt och köpa. Resultatet blir mer informerade och varmare leads, kortare säljcykler och större andel vunna affärer.

Låt ditt säljteam använda innehåll i sitt säljarbete

Vi lär ditt säljteam att använda ditt inboundinnehåll för att hjälpa dina köpare genom hela köpresan. Med coaching och utbildning för vi dina sälj- och marknadsteam närmre varandra och etablerar ett värdefullt samarbete som håller över tid.

Bli den mest betrodda rösten i din bransch

Kämpar du för att få ut rätt budskap till rätt personer? Vi hjälper dig att fokusera på dina idealkunder och deras painpoints så att du kan skapa innehåll som får dem att lyssna och förstå hur du kan hjälpa dem lösa sina utmaningar.

Få tillgång till rapporterna som bevisar ROI

Redo att omvandla strategi till resultat? Använd HubSpot fullt ut för att förstå era köpare bättre och lär er hur de konsumerar ert innehåll så att dina säljare kan ha mer effektiva säljsamtal och stänga affärer fortare.

Hur vi hjälper dig att lyckas med inbound marketing

Få resultat från inbound snabbare med rätt strategier, ökad förståelse och högre målmedvetenhet från hela organisationen. Med vår inboundworkshop får du med dig din ledning och dina säljteam på inboundresan redan från start.

Läs mer

Får du inte de resultat du vill se? Utvärdera och optimera din leadsgenerering tillsammans med oss. Vi hjälper dig identifiera de mest prioriterade förbättringarna du kan göra idag för att se bättre resultat på kort och lång sikt.

Prata med oss

Ta din inbound marketing till nästa nivå och implementera affärsramverket They Ask, You Answer i din verksamhet. Med certifierad coaching och stöd hjälper vi dig att, en gång för alla, ta kontroll över din digitala sälj- och marknadsstrategi.

They Ask, You Answer

Gratis arbetsbok

They Ask, You Answer 90 dagars startguide

Ladda ner vår kostnadsfria arbetsbok som hjälper dig igång med They Ask, You Answer på egen hand.

Se hur Grown hjälpt miljardföretaget Semcon öka trafiken, driva fler leads och bevisa värdet av marknadsavdelningens arbete.

Läs hela caset

Lär dig mer om inbound marketing bland hundratals artiklar och resurser i vår kunskapsbank

Boka ett strategisamtal

Vi är inte en byrå i traditionell mening och därmed inte heller rätt för alla. Istället för att göra marknadsföringen åt dig ger vi dig strategierna, kompetensen och verktygen du behöver för att nå de resultat du vill se.

De företag som når bäst resultat med oss är:

  • B2B-företag som vill att sälj och marknad jobbar tillsammans för att driva intäkter
  • Företag som söker en långsiktig partner som kan vägleda dem till ordentliga resultat
  • Företag som vill investera i sina egna team framför att outsourca till externa byråer

Låter detta som du? Då kan vi vara rätt för varandra. Börja med att boka ett samtal för att se själv.

Magnus Brynestam
Grundare
LinkedIn | magnus@grown.se